Mamma pizza e focaccia

Gata, le-am prins dichisul si astora.

Fac „pizza” de multa vreme, dar abia ce mi-a iesit ultimamente se poate numi pizza.

Deci a fost experiment sustinut. 3 zile de facut pizza, sa pot sa-mi dau seama de diverse lucruri . Sotul nu stia ce fericire l-a lovit…

Cine e interesat de secrete ofer consultanta🙂

Focaccia… Sunt geniale turtitele astea cu ierburi aromate pe care le servesc de obicei in loc de paine la restaurantele dichisite si-ti vine sa le mananci goale.

focacciafocaccia

Pizza…Ce hidosenii faceam la inceputuri, acum o mie`de ani (chiar daca apreciate si comestibile :-)) . Si musai trebuiau sa fie cu carne!!! Sufocate cu topping! Coapte si rascoapte de se facea blatul tare.

Nu! Pizza trebuie sa fie subtirica, topping-ul echilibrat si musai coapta la foc mare (250 de grade) maxim 10 minute.

Iaca:

Pizza

pizza

Era lumina slaba si foamea mare. De-aia au rezultat asa poze slabe…

5 thoughts on “Mamma pizza e focaccia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s